SIERADEN VAN JUWELIER c. VERKADE

Het is fijn om u als klant een zeer persoonlijk advies te mogen geven over welk type sieraad goed bij u past. Daar is onze zaak bij uitstek geschikt voor aangezien u in een intieme en fijne sfeer uw wensen kunt aangeven.

Sieraden zijn en blijven speciaal en zullen altijd als herinnering en dus waardevol gekoesterd worden. Dus of u nu geïnteresseerd bent in een mooi sieraad uit onze collectie of een sieraad dat we speciaal voor u mogen maken. Voor allebei bent u aan het goede adres. Ook onze goudsmid kan u van bijzonder goede ideeën voorzien.

PERSOONLIJK ADVIES

Tevens is het belangrijk goed te kijken welk edelmetaal goed bij u past. Het gaat hierin niet alleen om de kleur maar ook bijvoorbeeld om een (eventuele) reactie van de huid. Ook hierin kunnen we u van advies voorzien. De meest van onze sieraden zijn gemaakt van 14 karaat goud en 925 sterling zilver.

Daarnaast zijn de sieraden in het witgoud en zilver voorzien van een rhodiumlaag. Deze laag (één van de platinasoorten) zorgt ervoor dat er een mooie glans op het sieraad aanwezig blijft en het andere voordeel is dat het niet makkelijk meer verkleurt.