Welkom bij Juwelier C. Verkade
 
   
 

Sinds jaar en dag verkopen wij heel veel kinderartikelen. Wat dacht u van onze mooie collectie stalen kinderbestekken? Wij laten u een greep uit onze collectie zien. Natuurlijk verzorgen wij ook het graveren voor u.

Kindercouvert 4-delig Nijntje

Nijntje Populaire 4-delige bestekset van het wereldberoemde konijntje nijntje, getekend door Dick Bruna. Op ieder bestekonderdeel staat de afbeelding van nijntje. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.
€ 29,95 incl. graveren


Kindercouvert 4-delig Woezel en Pip

Woezel en Pip Op deze 4-delige bestekset staan de afbeeldingen van de hondjes Woezel en Pip, de Buurpoes en een zonnetje. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd. Woezel en Pip zijn bedacht door Guusje Nederhorst. Een deel van de opbrengst van alle Woezel & Pip producten van Zilverstad gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation.
€ 29,95 incl. graveren


Kindercouvert 4-delig Dikkie Dik

Dikkie Dik Op deze 4-delige bestekset staat de afbeelding van de beroemde rode kater Dikkie Dik, van de hand van Jet Boeke. Met Dikkie Dik is eten iedere dag een feest! Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.
€ 29,95 incl. graveren


Kindercouvert 4-delig Dieren met Muziek

Dieren met Muziek Voor de kids die van muziek maken houden heeft Zilverstad een nieuwe versie van het roestvast stalen bestek ‘dieren met muziek’ ontwikkeld. Deze set zit in een kleurrijke geschenkverpakking en er staan een hond met trommel, een kat met gitaar, een konijn met panfluit en een muis met klarinet met een opwaarts reliëf in het bestek. Het ideale kwartet aan tafel!
€ 25,95 incl. graveren


Kindercouvert 4-delig Voertuigen RVS

Dikkie Dik Op dit 4-delige kindercouvert staan afbeeldingen van voertuigen: een zeilboot, auto, vliegtuig en trein. Omdat het bestek is vervaardigd uit 18/10 RVS kan het in de vaatwasser. De bestekonderdelen kunnen worden gegraveerd.
€ 25,95 incl. graveren